THERMAIKOS - GREECE / ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ....

Θερμαϊκός κόλπος

Thessaloniki Salonica saloniki Θεσσαλονίκη meteo - ο καιρός εικόνες - pictures

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

άρθρο από "ελευθεροτυπία"

www.enet.gr
Λευκό Πύργο δεν έχει η Αθήνα αλλά και η ιδέα να συναντήσουμε τον Γιάννη Μπουτάρη στον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου απεδείχθη ευχάριστα... ελαττωματική. Κάθε λίγο και λιγάκι σταματούσαμε την κουβέντα γιατί όλο και κάποιος διερχόμενος ερχόταν με ένα χαμόγελο φαρδύ-πλατύ, χειραψίες και ευχές: «Συγχαρητήρι

ΑΔΥΝΑΜΗ ΜΝΗΜΗ

Η Γερμανία καλά θα κάνει να θυμάται το πρόσφατο παρελθόν της. Ρήμαξε την χώρα μας (και όχι μόνο )  κατά την διάρκεια της κατοχής, ξεζούμισε τους μετανάστες στα εργοστάσιά της για την δική της ανάπτυξη, έκανε μέχρι πρόσφατα φτηνές διακοπές στα εδάφη μας, πλουτίζει πουλώντας μας τις οικιακές συσκευές και τα αυτοκίνητά της αλλά και κόβοντας εισιτήρια στα μουσεία της παρουσιάζοντας τον δικό μας πλούτο. Κάνει το κορόιδο για τις αποζημιώσεις, "αγνόησε" μαζί με άλλους εταίρους για μεγάλο χρονικό διάστημα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τώρα μας παρουσιάζετε αυστηρή για προβλήματα που κατά μεγάλο μέρος έχει την ευθύνη.
Γιατί δεν εισηγείται να ξεχαστεί το Ελληνικό χρέος κατά τον ίδιο τρόπο που ξεχάστηκαν οι  αποζημιώσεις πολέμου;

Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ

Ξυλοκοπήθηκαν μετανάστες στην Κρήτη απλά και μόνο επειδή ήταν μετανάστες! Είναι απαράδεκτο για την Ελλάδα που έχει τα μισά τις παιδιά διασκορπισμένα ανά την υφήλιο. Δεν φταίνε ούτε οι μετανάστες, ούτε οι λαθρομετανάστες για την κατάντια μας αλλά το ξερό μας το κεφάλι, που  ψηφίζουμε ή δεν ψηφίζουμε (απέχοντας από την διαδικασία )  ανθρώπους ανίκανους για την διαχείριση των προβλημάτων μας. Αναρωτιέμαι αν θα επιλέγαμε τα ίδια πρόσωπα αν επρόκειτο να αναλάβουν την διαχείριση του σπιτιού μας.